گروه علمی:در حال حاضر طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا (CDC) ۵.۸ میلیون نفر در ایالات متحده به آلزایمر و سایر انواع بیماریهای مربوط به زوال عقل مبتلا هستند.به گزارش ایسنا،در همین حال پیش بینی می شود این رقم تا سال ۲۰۶۰ میلادی به ۱۴ میلیون مبتلا افزایش یابد.
اما ...
گروه جامعه: مدیر عامل انجمن دمانس و آلزایمر ایران، در مورد کاهش سن ابتلا به بیماری آلزایمر گفت: در حال حاضر بیمار ۴۹ ساله مبتلا به آلزایمر داریم و بیمار ۴۰ سال به بالا هم در مرحله پیش از آلزایمر وجود دارد. متاسفانه سن ابتلا به این بیماری پایین آمده است.
معصومه صالحی ادامه داد: در ایران ...
گروه علمی:نتایج تحقیقات نشان میدهد که چگونه پروتئینهای مرتبط با بیماری آلزایمر بر رشد سلولهای عصبی تأثیر میگذارند.به گزارش ایسنا، تحقیقات جدید تاثیر متقابل پیچیده بین پروتئینهای سلولی و تأثیر آنها بر سلولهای عصبی در اختلالات رشد عصبی و بیماری آلزایمر را روشن ...
گروه علمی:بر اساس نتایج یک مطالعه جدید در زمینه آلزایمر که ممکن است به شناخت بهتری از تابآوری مقابل این عارضه ناتوانکننده منجر شود، برخی افراد که در مغزشان نشانههای بیماری آلزایمر وجود دارد، شاید در دوره حیات هیچگونه علائم بالینی نشان ندهند.
به گزارش ایسنا ،متخصصان ...
گروه علمی:انواع مختلف سلولهای مغزی میتوانند با سرعتهای متفاوتی پیر شوند و این ممکن است به توضیح پیشرفت بیماری آلزایمر کمک کند.به گزارش خبرآنلاین، مهندسان دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو (UCSD) از فناوری پیشرفته برای تجزیه و تحلیل مغز ۱۴ اهداکننده بالای ۵۹ سال که برخی از آنها بر اثر بیماری ...
گروه علمی:یکی از متخصصان برجسته سلامت توضیح داد که چگونه ورزش ساده روزانه میتواند کلید کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر باشد.به گزارش ایسنا، این متخصص، مایکل مازلی فاش کرده است که ورزشی ساده که میتوانید روزانه انجام دهید، کلید کاهش احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر است. وی درباره مزایایی ...
گروه علمی:محققان اظهار کردند که علائم اولیه آلزایمر در دهان فرد آشکار میشود.به گزارش ایسنا، دندانپزشک برجسته این تحقیق معتقد است که بهداشت نامناسب دهان و دندان میتواند علامت هشدار اولیه باشد که ممکن است فردی با بیماری آلزایمر دست و پنجه نرم میکند.
وی اعلام کرده است که اختلال ...
گروه علمی:غذاهایی که به تقویت حافظه کمک میکنند، اغلب حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، چربیهای سالم، ویتامین B، اسیدهای چرب امگا و ویتامین E هستند. به طور مثال ماهیهای چرب، منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و یکی از بهترین غذاها برای تقویت حافظه به شمار میآیند.
به گزارش ...
گروه علمی:یک مطالعه جدید حکایت از این میکند که یک «فرم ژنتیکی مشخص» میتواند منشا بروز بیماری آلزایمر در افراد مختلف باشد- و در آینده نزدیک پزشکان خواهند توانست از این طریق احتمال ابتلا به آلزایمر را در بین افراد مختلف پیشبینی کنند. این نتیجهگیری بر اساس یک مطالعه ...
گروه علمی:مطالعات نشان میدهد که فعالیت بدنی، عملکرد شناختی را بهبود میبخشد؛ به خصوص ورزش منظم هوازی، میتواند از شما در برابر بیماری آلزایمر محافظت کند.به گزارش خبرآنلاین، ورزش منظم و فعالیت بدنی اثرات مثبتی بر عملکرد شناختی در همه افراد، بهویژه سالمندان، دارد. به نظر می...
گروه علمی:آزمایشی که حساسیت بصری را ارزیابی می کند می تواند به پیش بینی آلزایمر، ۱۲ سال قبل از شروع علائم کمک کند.به گزارش مدیکال نیوز، مشکلات بینایی که بر توانایی فرد در خواندن و نوشتن، رانندگی، تشخیص رنگ یا قضاوت در فاصلهها تأثیر میگذارد، میتواند نشانه اولیه بیماری آلزایمر، شایع...
گروه علمی:بر اساس یک مطالعه جدید، مشاغلی که نیاز به درگیری ذهنی دارند با میزان کمتری از اختلالات شناختی مرتبط هستند.به گزارش مدیکال نیوز، به گفته محققان، نوع کاری که در طول زندگی انجام میدهید بر احتمال ابتلای شما به زوال عقل در آینده تأثیر میگذارد.
بر اساس یافتههای این مطالعه،...
گروه علمی:در یک مطالعه جدید، افراد مبتلا به اچآیوی که داروهای استاندارد برای دور نگهداشتن ویروس دریافت میکردند، نرخ بسیار پایینتر ابتلا به بیماری آلزایمر داشتند.به گزارش هلث دی نیوز، این نتایج نشان میدهد این داروها ممکن است خطر ابتلاء به بیماری مغزی را نیز کاهش دهند....
گروه علمی: پژوهشگران کره جنوبی، فناوری جدیدی را برای بررسی دلایل بروز اختلالات نورودژنراتیو اصلی مانند آلزایمر، پارکینسون و سکته مغزی ابداع کردهاند که مکانیسمهای زیربنای آنها را ارزیابی میکند.به گزارش ایسنا، شاید به زودی بفهمیم که چرا انسانها به بیماریهای نورودژنراتیو مبتلا ...
گروه علمی: مصرف زیاد برخی از گروههای غذایی مثل قند و شکر، فست فودها، مارگارین و نمک احتمال ابتلا به آلزایمر را زیاد میکند.به گزارش ایسنا، آلزایمر متداولترین بیماری است که در دسته بیماریهای اختلال مغزی قرار میگیرد .این بیماری باعث از بین رفتن حیات سلولهای عصبی، نابود ...
گروه علمی:نتایج تحقیق جدید نشان میدهد که چربیهای خوب یا سالم و چربیهای بد به روشهای مختلف بر سلولهای مغز تاثیر میگذارند.به گزارش ایسنا،رژیمهای غذایی سرشار از چربی اشباع شده و یا کربوهیدراتهای تصفیه شده با اختلالات عصبی، التهاب عصبی و اختلال عملکرد شناختی ...
گروه علمی: یک مطالعه جدید نشان میدهد مشاغلی که نیازمند سطح بالایی از فعالیت بدنی و جسمی هستند، احتمال ابتلا به زوال عقل یا اختلالات شناختی در آنها بیشتر است. بر اساس این مطالعه، افرادی که سطح بالایی از فعالیت بدنی شغلی دارند، ۱۵.۵ درصد احتمال دارد که دچار زوال عقل شوند. این میزان در افرادی که ...
گروه علمی: غذاهایی که به تقویت حافظه کمک میکنند، اغلب حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، چربیهای سالم، ویتامین B، اسیدهای چرب امگا و ویتامین E هستند. به طور مثال ماهیهای چرب، منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و یکی از بهترین غذاها برای تقویت حافظه به شمار میآیند.
به گزارش ...
گروه علمی:چای سبز یکی از سالمترین نوشیدنیهای سرشار از آنتیاکسیدانها و مواد مغذی است که در صورت مصرف منظم فواید زیادی به بدن میرساند.
به گزارش همشهری آنلاین، این نوشیدنی که به عنوان مکمل چربی سوز نیز شناخته می شود، به کاهش چربی بدن و تسریع متابولیسم (سوخت و ساز) کمک می ...
گروه علمی:مغز ما تمام شبانهروز درحال فعالیت است؛ سیستم عصبی را تنظیم میکند و سیگنالها و دستورالعملها را از یک قسمت بدن به قسمت دیگر منتقل میکند. غذاهای مقوی و سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها، مغز را تغذیه کرده و از آن در برابر استرس اکسیداتیو ...